Import en Export voor Europa

Hanna Foods is importeur, exporteur en distributeur voor heel Europa en het Verenigd Koninkrijk en heeft een groothandel gevestigd in Berghem, provincie Noord Brabant te Nederland. 

Hanna Foods biedt producten aan van hoge kwaliteit met een onvoorwaardelijke garantie voor unieke versheid en kwaliteit. 

 

Opgericht in 2001 als leverancier voor de etnische markt, vanaf 2003 exclusief partner van Akbar Brothers uit Sri Lanka en exclusief importeur van Do Ghazal producten (thee, rijst en koffie) voor Europa en het Verenigd Koninkrijk. 

Inmiddels is Hanna Foods ook Europees distrubuteur voor Dutso Boter-Ghee en Happy Cow Kaas. 

 

De persoonlijke service en actieve behandeling alsmede de zorg voor hoge kwaliteit van het assortiment bezorgen Hanna Foods een zeer goede reputatie in de markt. 

Waarom kiezen voor Hanna Foods?

 • Hanna Foods is in het gelukkige bezit van het exclusieve importrecht voor Do Ghazal producten in Europa en het Verenigd Koninkrijk en is daarom het startpunt voor alle Groothandelaren en distributeurs.  

  Hanna Foods werkt dan ook samen met gerespecteerde distributeurs in heel Europa en het Verenigd Koninkrijk. Zij organiseert met hun een compleet netwerk van groothandelaren die de exclusieve Do Ghazal producten, de Dutso Boter-Ghee en Happy Cow Kaas beschikbaar maken voor dit hele territorium.  

   

  Hanna Foods organiseert en beschermt de markt zodat al deze bijzondere producten evenwichtig en vertrouwd vermarkt kunnen worden zodat iedereen zijn voordeel kan doen. 

   

  Hanna Foods houdt het hele assortiment op voorraad zodat de producten snel gedistribueerd kunnen worden over heel Europa en het Verenigd Koninkrijk. 

 • Het drinken van de Do Ghazal thee of koffie, het eten van de Do Ghazal Basmati rijst zeker in combinatie met de enige echte Nederlandse Boter-Ghee geeft consumenten een geweldige smaak beleving en een groot verlangen naar meer. 
 • In de Do Ghazal thee worden de beste Ceylon blends verwerkt en die zorgen voor een onvoorwaardelijke garantie van versheid en kwaliteit.

 • Kwaliteitszorg staat hoog in het vaandel bij Hanna Foods, alle door Hanna Foods geleverde producten voldoen aan de vereiste normen voor veilig en gezonde voeding en zijn gecertificeerd volgens internationale normen; ISO / HACCP / FSSC / GEO / SGS GMP / IFS en SGS ISO     

Probeer het en geloof het zelf!